Welcome to our site and hope you'll make fun.@@Created@@
                                            by
                            Ervis_G*****Armand_AG
          

Magic_Music  Video


                                                                  Kuriozitete


1. Në tokë ekzistojnë 4 oqeane dhe 56 detëra që së bashku e formojnë “Detin Botëror”, i cili përfshin 71% të sipërfaqes së përgjithshme të tokës (316 mil. km2).

2. Për nga sasia e kripës më së shumti ka deti i Kuq, ndërsa më së paku deti Baltik

3. Oqeani më i madh është oqeani i Qetë, pastaj oqeani Atlantik, oqeani Indian dhe oqeani i Ngrirë i Veriut.

4. Lumi Amazona është i vetmi lum që nuk ka të ndërtuar asnjë urë mbi të.

5. Një grek maratonist ka vrapuar 42 km pa u ndalur. Më së shumti në botë ka vrapuar për të dytën herë që mban rekordin 42 km e 195 m.


 Friendly Address www.zemershqiptare.com www.youtube.com www.google.com www.msn.com www.tiranachat.net www.realiteti.org www.3pic.com www.89.com www.hothotdog.com www.metaface.com www.huntmymusic.com www.easymp3.eu www.beemp3.com
Make a Free Website with Yola.